Aquest 2018, la Fira de Sant Martirià de Banyoles arriba als 40 anys d’història amb una salut envejable que li permet mirar el futur amb optimisme. En una edició tan especial com aquesta, s’ha de reconèixer la feina feta per totes les persones que durant tot aquest temps han treballat perquè la Fira sigui el que és en l’actualitat: un referent del món del cavall i de les races autòctones dels Països Catalans arrelada completament al territori. Continuarem fent feina com fins ara perquè això no s’aturi aquí i perquè la gent de Banyoles, de la comarca i de tot Catalunya pugui continuar gaudint d’un esdeveniment per a tots els públics. Moltes gràcies a tothom!

Recuperada fa 39 anys, la de Sant Martirià és la Fira comarcal per excel·lència del Pla de l’Estany i de referència a la província de Girona en què també es reivindiquen els oficis tradicionals de la ramaderia i l’agricultura, i el paper clau que encara tenen a casa nostra. És una mostra plenament consolidada, arrelada a Banyoles i a la seva gent, que dinamitza el comerç de la ciutat. Representa un punt de trobada molt esperat per a tots aquells professionals que treballen en el sector agrari, però també pels milers de persones que la visiten cada any.

Amb l’objectiu d’augmentar l’interès i atraure més públic, sense trair la seva essència i el seu esperit tradicional, la Fira de Sant Martirià va fer l’any 2016 un pas endavant modificant la programació dedicada als cavalls. La nova i ferma aposta de futur van ser i continuaran sent els espectacles de doma de cavalls que tenen lloc en una nova pista de dimensions més reduïdes. El vessant artístic dels cavalls és el gran reclam de la nova Fira, que pretén exhibir la cara més brillant del món de l’hípica. Enguany, s’han tornat a programar xous eqüestres d’enorme bellesa i plasticitat dirigits a petits i grans. Us esperem a tots!

 Benvinguts a La Fira 2018!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *