La covid-19 va trasbalsar el ritme de vida del planeta, i la Fira de Sant Martirià no en va ser una excepció. L’any passat, en plena pandèmia i encara sense vacunes, no va ser possible organitzar-la de manera presencial. No obstant això, i per no faltar a la seva cita anual amb els cada vegada més nombrosos seguidors, va tenir lloc una mostra digital en què els seus principals continguts es van traslladar a la ràdio i a la televisió.  

Aquest 2021, la cosa ha canviat. La situació epidemiològica ha millorat i la Fira de Sant Martirià tornarà com sempre l’hem conegut; en un espai físic, en un format exposició-concurs per recórrer-la a peu, com ha de ser. I això sol ja és un motiu per estar satisfets. 

La segona gran novetat d’enguany és una clara visió de futur que servirà, des d’avui mateix, perquè la Fira obri nous horitzons. Els continguts amb els quals es relaciona la mostra banyolina i d’altres també molt interessants (el món del cavall i les races autòctones, gastronomia sostenible, productes de la granja i de la terra de proximitat, llavors tradicionals, actualitat, entrevistes, articles, reportatges, anàlisi…) es podran consultar en un portal web (www.firasantmartiria.com) que estarà actiu tot l’any, cercant la qualitat i el rigor indispensables, i donant prioritat a l’esfera local com fins ara, però obrint fronteres per divulgar el bo i millor de Catalunya. 

Una web de referència perquè hi navegueu i la tafanegeu. De ben segur que hi trobareu allò o allò altra que us semblarà interessant!