GRÀCIES PER FER POSSIBLE LA FIRA DE SANT MARTIRIÀ 

Just fa una setmana aixecàvem el teló d’una nova edició de la Fira de Sant Martirià. Després que l’any passat no poguéssim celebrar la fira com havíem fet sempre per la pandèmia i de la incertesa que ens havia acompanyat en els darrers mesos sobre com seria finalment la fira, avui podem dir que la Fira de Sant Martirià ha tornat a ser un èxit.

Ja divendres, quan iniciàvem les activitats amb les escoles, veure el parc de la Draga ple d’alumnes que es retrobaven amb la fira, els cavalls, la Mostra de Races Autòctones… presagiava que seria un gran cap de setmana i així ho va ser. No només el bon temps ens va acompanyar, sinó que també l’esforç, el compromís i la dedicació de moltes persones va fer possible que poguéssim reviure la Fira de Sant Martirià de nou com sempre l’hem treballat. I no només això, sinó que hem iniciat nous espais i passos endavant per seguir-la potenciant, com el nou Espai Divulgatiu que hem estrenat al pavelló de la Draga.

Per tot això us volem donar les gràcies per acompanyar-nos i per fer possible de nou la Fira de Sant Martirià!

Ens retrobem aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.