Aquesta setmana ja han sortit d’impremta una part dels 9.500 exemplars de la revista de la Fira de Sant Martirià 2o22. Aquesta primera remesa s’ha començat a repartir a les escoles i instituts del Pla de l’Estany, així com als diversos patrocinadors de la revista. A partir de la setmana vinent la revista es repartirà a través de El Punt Avui, en l’edició de les comarques gironines.

La nova edició de la revista de la Fira de Sant Martirià ja ha començat a voltar els carrers de les comarques gironines. En concret, els centres educatius de primària i secundària del Pla de l’Estany ja disposen d’una vintena d’exemplars cada un per tal que puguin conèixer algunes de les novetats que presenta la fira enguany. Cal recordar que són els infants de les escoles els primers en trepitjar el recinte de la Draga, el dia abans de la inauguració de l’esdeveniment.

Aquesta setmana, la revista també s’ha enviat i s’ha repartit als diversos anunciants de la pròpia revista per tal que la puguin gaudir en paper i/o digitalment. El gran gruix d’exemplars, però, es repartirà la setmana vinent a través de diari El Punt Avui en la seva edició de les comarques gironines. A més, també durant la fira, els visitants podran disposar d’un exemplar en paper de la revista.

Per últim, aquest dilluns es farà la roda de premsa de presentació de la Fira de Sant Martirià que inclou la 44a mostra del cavall i la 17a edició de la mostra de races autòctones dels Països Catalans. Durant l’acte es donaran a conèixer les principals novetats, així com es farà un repàs de l’extensa programació.